Reizen op maat

Naast de aangeboden reizen in de reisgids kunnen wij uw reis geheel naar uw specifieke wensen organiseren. De mogelijkheden die Tendens heeft om een vakantiereis samen te stellen zijn vrijwel onbeperkt. In een oriënterend gesprek bekijken we uw specifieke wensen. Alle aspecten van een aangevraagde reis worden uitvoerig met u besproken. Vervolgens werken wij dit uit tot een vakantievoorstel. Ook voor groepen uit woon- of dagcentra en andere instellingen kunnen we één- of meerdaagse activiteiten, weekeinden of vakanties organiseren. Wilt u met uw eigen groep en vaste begeleiding op vakantie en wenst u daarbij ondersteuning? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Kortom, er zijn veel mogelijkheden om een reis op maat voor u te regelen.

Hieronder volgen beknopt enkele van de vele mogelijkheden die wij aanbieden:

  • Begeleiding: via Tendens, door uzelf geregeld of een combinatie hiervan.
  • Vervoer: door Tendens of door uzelf georganiseerd - bijna alle vervoersmiddelen zijn mogelijk (bijvoorbeeld auto, camper, trein, bus of vliegtuig).
  • Accommodatie: vele mogelijkheden, zoals een bungalow, hotel, tent of cruiseschip.
  • Activiteiten: bijvoorbeeld wandelen, fietsen, watersport, winkelen, culturele uitstapjes of een combinatie hiervan.

Het aantal deelnemers bepaalt u zelf.  Wij zorgen in ieder geval voor de meest interessante reis tegen de meest aantrekkelijke prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op.